Miljoenen webshops en triljoenen online shopmogelijkheden. Wij zien de bomen niet meer door het webshopbos. Want waar vind je die leuke online adresjes en coup de coeurs? Wij denken: soort zoekt soort en daarom startten we met de grote webshop-estafette. Elke maand nomineert een webshop een andere webwinkel die meer dan de moeite waard is. Deze maand: Sofie Leysen van Madam Toertjes. Vorige maand gaf Sarah van Urban Mini Shop de estafettestok door aan deze prachtige shop: Madam Toertjes. SARAH Omdat Sofie een sympathieke madam is uiteraard, maar vooral omdat bloemen en planten mij blij maken.  De creaties van Sofie zijn anders dan anders, met een vleugje humor. Speels, wild of romantisch, ze kan het allemaal. En het leukste is dat je je boeket gewoon online kan bestellen en afhalen op een afhaalpunt naar keuze. Je kan Sofie ook inhuren om je feest of event op te vrolijken. Ik weet al wie de bloemen op mijn trouwfeest mag verzorgen als het ooit zover komt…

Sofie-13Madam who?

Sofie Leysen, oftewel MADAM TOERTJES, is een echte bloemenmadam. Sofie had al heel wat ervaring als maître in de horeca toen ze vorig jaar in april Madam Toertjes oprichtte. Op zulke feesten zag ze dat het de kleine details zijn die een fantastisch feest tot iets onvergetelijks maken. Ze ziet haar bloemenpassie echter ruimer dan enkel op feestjes. Waarom niet élke dag onvergetelijk maken? 'Flower to the people' is dan ook haar credo!

madam toertjesEt alors?

In het hoofd van Sofie stormt het altijd een beetje, maar in haar bloemenatelier komt ze tot rust. Haar overdosis aan energie en enthousiasme steekt ze in haar bloemencreaties. En die boeketjes zijn het bewijs dat nonchalante schoonheid bestaat. Sofie kleurt daarbij graag buiten de lijntjes. Want waarom zou iemand zich een Madam Toertjes noemen als je niet met taarten dan wel met bloemen bezig bent. Logisch is ze niet, die Sofie. Verrassen en inspirerend daarentegen des te meer.

collage 2En wie nomineer jij?

Ikzelf nomineer Jasmien van de juwelenwebshop Jasmienwitvrouwen.com. Volgende maand meer info!