876637918 en nog oneindig meer inspirerende beelden en ideeën vind je op Instagram. Voor slashparents die wat tijd over hebben en hun ouderlijke boterhammendozenskills tot een alpenhoog level willen tillen, kunnen zich laten inspireren door de lunchboxen op deze Instagram accounts. We zitten aan het begin van een nieuw jaar, vol goeie voornemens en goesting voor een frisse start, het is de moment om nu te scoren, dus laat jullie volledig gaan. Succes dabei! 

lunchbox.lovin

0Xk0xpphL2v7FTrPHLxcPQ3zB1yrp6fK2kXCVE7h.png

Deze Belgische bento mom weet verdomd goed wat ze moet aanvangen met de hespenworst en een schelleke kaas. De leukste ideeën om de brooddoos van je kinderen te pimpen met spullen uit de plaatselijke supermarkt.

Thelunchpunch

IY9yrDPl7IRzY1g20Pdjgd4kXrnKSDPY01GetTfl.png

Massa's inspiratie voor de plezantste brooddozen met hier en daar een vettige slashparent quote tussen gesmeten, want ook daar in Australië zitten ze bij tijden met de handen in het haar. Heerlijk! 

Kinderkost

R7XqYL1V6yooPmN8olCcqKbmTHUrUxN3pH6qHLNQ.png

Onze eigenste Lobke heeft zo ongeveer meer slashen in haar parent zijn als wij samen bij elkaar! Een van haar projectjes is Kinderkost, waar ze voor haar 3 kinderen meer dan eens schoons en lekkers tovert in de brooddozen en op de talloren van haar kinderen. 

goodiegoodielunchbox

HjflCNvaZNeSfG6U7ZC84kjtCv4xcVLOBUVcGNSN.png

Nog eentje van down under! Aussie Bernadette serveert je de lekkerste én gezondste recepten om de brooddozen van je kinderen (en kei hard ook die van jezelf) mee te vullen. Al een hongertje en het is nog maar 10u52?

love_your_lunchbox

yM5Xzc0090fHI5jz6Fx3zJaEkKe8bYP8R2xXjlFX.png

De leukste gevulde brooddozen vind je hier! En het is met video en al. 1001 thema's om mee aan de slag te gaan of het nu voor een lunchdoos of fruitdoos of snackdoos is. 

(header: Lobke Gielkens)