Yes, we know. Een kinderwagen moet voornamelijk nuttig, praktisch en handig opplooibaar zijn. Maar wat als je daarbovenop ook de optie krijgt om in stijl over straat te flaneren? Die goesting heeft het kinderwagenmerk Bugaboo helemaal begrepen. Netjes #parentfriendly gedacht, vinden wij!

Kinderwagens en buggy's associeer je niet meteen met kunst. Toch slaag het merk Bugaboo er jaarlijks met hun limited editions in om te verrassen. Onlangs stelde Bugaboo  deze gloednieuwe minicollectie in Parijs voor. De journalisten stroomden uit alle werelddelen toe. Geloof het of niet, Maison Slash was als enige Vlaamse pers uitgenodigd! (Applaus voor onszelf :-))

bugabooMonsters on the move

Al sinds 2003 werkt Bugaboo samen met een ontwerper of designer een stijlvolle limited edition kinderkoetsen uit. Paul Frank, Marc Jacobs en het Van Gogh Museum passeerden al de revue. Dit jaar doet Bugaboo het samen met de Franse kunstenaar en illustrator Niark1. Hij haalt de inspiratie voor zijn gekende monsters uit posters van punk muziek en pop surrealisme. Now, you're talking. Natuurlijk zijn wij fan! (Temeer door de dubbele laag in de boodschap: monsters on the move. Ha!) Wij houden van het idee achter deze jaarlijkse limited edition-collecties. Hoe cool is het om een alledaagse voorwerp als een koets om te vormen tot laagdrempelige kunstwerken?! bugaboo

It's a keeper

Hoewel we gecharmeerd zijn door deze collectie, hoor je ons niet roepen dat je meteen naar de winkel moet hollen. Maison Slash houdt van duurzaam, you know. De kinderwagens van Bugaboo hebben een lange levenswaarde. Dus tik gewoon handig een tweedehandsmodel op de kop, en ren dàn naar de winkel. De ontwerpen van Niark1 kan je namelijk per stuk kopen. Gewoon een enkele zonnekap en je stylish zelf kan zo weer verder. bugaboo

Wauw, ze hebben het begrepen!

Ja, bedrijven en merken: slashparents zijn inderdaad meer dan mama of papa alleen. Ook wij houden van mode en kunst.  Zelfs met baby en kind! En anderzijds zijn wij inderdaad een publiek dat je wilt bereiken met je kunst. Desnoods via een kinderwagen. Win. win. En #parentfriendly, me dunkt! Je voelt dat steeds meer merken stilaan beginnen doorhebben dat je leven -zelfs mét kinderen- gewoon doorgaat. Maar er is nog veel werk aan de winkel. (Aan de bedrijven die dit lezen, bel even Maison Slash, wij kunnen je helpen! :-))

Dit artikel kwam er in samenwerking met Bugaboo. Lees hier alles rond ons advertentiebeleid.