Nog iets meer dan een maand en het is weer zo ver: de derde versie van onze Family Rave Party! We hopen dat die dag, uiteraard in fluo, al keihard aangeduid staat op jouw kalender. Dat is toch alleszins bij ons het geval. In deze periode van triptrappelend wachten zijn wij ons al volop aan het voorbereiden.

Eén van die preppings is onze feestoutfit, die we dan ook meteen kunnen dubben als carnavalsoutfit. Iets van twee vliegen en één klap. Ben je zelf nog op zoek naar die ideale outfit? Dan is dit dé inspiratie die je nodig hebt.

Rings of neon

Hoe grappig is het eigenlijk om vol glow-in-the-dark-sticks rond je lijf te lopen. Da's leuk, da's makkelijk, da's goe en da's ook keihard in thema. Zo'n glow-in-the-dark sticks vind je ook voor weinig ping ping in de winkel en wie weet liggen er een aantal op onze Family Rave Party voor je outfit compleet te maken. 

Via Pinterest

80's aerobics


Wie weet ligt er ergens op je zolderkamer nog wat fluo sportkledij stof te pakken. Zonde! Want zo'n sportoutfit is ideal om te komen shaken op onze Family Rave Party. Geen okselvijvers is dan ook wel een stevig pluspunt!

Via Pinterest

Meer 80's inspiratie

Hoe graaf zijn deze 80's outfits! Coolheidsfactor? Check! Fluo? Check! Je kinders worden gegarandeerd the coolest kids on the block. De ideale plek om deze kledij op te rapen? In de kringwinkel. Dat is gigantisch ecologisch verantwoord en ook financieel haalt het geen grote hap uit het budget.  

Via Pinterest

Neon My Little Pony 

Wij zijn helemaal verliefd op deze My Little Pony outfit. Heel leuk voor your little me's (sorry, voor deze mop). Nog wat extra punten scoren doe je met een My Little Unicornpony, want unicorns blijven een hit. Zeg dat wij het hebben gezegd.

Via Pinterest

Fluostift

Niets dat meer neon uitkotst dan een markeerstift. Heel DIY-friendly, want je hebt niet veel nodig om deze outfit te rocken! Enkel een paar gekleurde panty's in combinatie met een fluo bodycon kleed een hoedje als dop. Bonuspunten als je in vilt de letters 'hightlighter' of 'markeerstift' erop krijgt.

Via The sorry girls

Girls band

Kom je met een grote groep? Ga dan voor een girlsband outfit. De ideale manier om alles neonkleurig in één outfit te mengen. Schaamteloos weinig inspanning in een outfit steken noemen we dat en dat is dik oké.

Via Pinterest