Pyjama's ontwerpen voor een heel gezin? "#ikkanda", zei dat zot wijf die mamavanvijf. En zo deed ze ook. Sinds een week ligt de collectie van Maison Slash-mede-founder Anne Cornut in de winkel. Met haar eigen brand mamavanvijf ontwierp ze samen met Eskimo de coolste pyjama's ever! Hier zijn ze dan: de Kato, de Lola, de Ella, de Lukas en de Fee. Vijf toppers van een pyjama's toverde Anne Cornut aka mamavanvijf op de wereld. Dat deed ze samen met partner Eskimo. Zelfs de moeders en vaders werden niet vergeten! (Ok, dus 7 pyjama's in totaal) Anne: "Toen ik de kans kreeg om samen met Eskimo een capsulecollectie voor mamavanvijf te ontwerpen nam ik deze uitdaging met beide handen aan. De match met het merk Eskimo was er direct. Belgisch, nostalgie, kwaliteit en traditie. Allemaal waarden waar ik mij helemaal in kan vinden." pyjama van mamavanvijf

Geef de melk eens door

De collectie kreeg de grappige naam: "Geef de melk eens door". Een zin die je heel vaak hoort aan een ontbijttafel. "En dat is net het punt, zegt Anne. "Geluk zit in kleine dingen en laat gezellige, imperfecte, lange weekendontbijten in pyjama er eentje van zijn." "Is het je ooit al opgevallen hoeveel kinderfoto’s je hebt waar je kinderen in pyjama opstaan?", voegt Anne nog toe.  "Vaak foto’s met een emotionele waarde omdat ze op intieme gezellige gezinsmomenten worden getrokken. Net dit was voor mij de trigger om ook voor pyjamaatjes op zoek te gaan naar leuke frisse, kleurrijke en vrolijke prints. En niet alleen voor de kinderen, maar voor het hele gezin."

Snel zijn is de boodschap!

Het gaat hard. Want de pyjama's liggen nog maar sinds een week in de winkel en geraken nu al uitverkocht. Snel zijn is de boodschap. Of je kan ook meedoen aan onze wedstrijd: win hier een pyjama voor het hele gezin!