Daar is de lente, en bijna de zomer, daar is de zon! (af en toe dan toch!) Dat betekent dat alle interieur junkies onder ons een ei willen leggen ofte hun huis helemaal shiny and bright willen maken! Wohoo! De inspiratie van deze maand: vogels. Jep, die beesten die soms super irritant kunnen zijn. Maarrrr, ze kunnen ook écht een toegevoegde waarde geven aan je interieur. 

Wij hebben even een oplijsting gemaakt van dé roommusthaves die je in huis moet halen als jij of je kinderen van vogels houden. 

VOGELHUISJES ZONDER VOGELS

Wie heeft er ooit gezegd dat vogelhuisjes alleen buiten gehangen kunnen worden? Vogelhuisjes in de kamer van je kinderen zijn super schattig en je kan ze customizen zoals jij het wil! Nog een behang met bomen en het lijkt echt, seg! 

IlsnbIfg1I8ygllRSKg1hIQ4qsrhKM2to5c65bfl.jpeg

(Pinterest)

VOGELS DOOR DE MUUR

Nog in de categorie 'liever geen echte vogels in huis': een zwanenhoofd aan de muur. Zo van ze komen je huis binnenvliegen, maar blijven halverwege steken. Het staat supermooi en geeft je kinderkamer meteen een extra touch. Deze kan je vinden in alle vormen, maten en kleuren! 

qBJVP1ABYQi5MqXvK16gJTqGzyQns8ya7VMgGnAL.jpeg

(Foto: Citymom)

origami dromenvanger

Vergeet de standaard dromenvanger, deze creatie fleurt je huis (en wie weet je dromen) echt op. Meeega easy peasy om zelf te maken, maar wel dé eyecatcher in je living of slaapkamer. Leuk DIY-projectje voor de kinderen!

BKzAMIxMdleOLEicDASed88j4gPQgqlXyF4OzKhu.jpeg

(Foto: Pinterest)

licht in de duisternis

Dé musthave wat ons betreft voor alle vogelliefhebbers onze ons: lampen met vogels! Zij bieden licht in de duisternis, obviously, maar staan ook gewoon keicool in je interieur. En deze maken geen lawaai. Dubbel zo goed, dus! Hebben, pleaase! 

Ook zeker een aanrader wanneer je kinderen een echte parkiet in huis willen, geef ze gewoon de valse variant! Close enough.

N7a1myShl7LWMsPikdrZi7NPM3p2oFC0vucanYgQ.jpeg

(Foto's: Pinterest

Vroeg onder de wol (of dons)

Je hebt ze in alle vormen, maten, kleuren en printjes: de dekbedovertrekken. En ook met vogels dus! Keuze zat. Je heb er met kleine vogels, grote vogels, papieren vogels, vogels in een huisje, en ga maar door.

LHo7xAD1mDZN6IyV9PEmkWTa0LVMtNyaQhBsh6xG.jpeg

(Snurk)

ecr8g8geHZAqVUkVn204r8s6mqSaQFTol71LG4P3.jpeg

(Studio Ditte)

Benieuwd naar meer van deze vogeldecoratie? Check dan zeker even ons Pinterest-account