We maken er bij Maison Slash geen geheim van dat we achter de schermen keihard geholpen worden door een groep enthousiaste slashparents. Zij zijn onze extra antennes en inspiratiebronnen voor de verhalen uit het leven gegrepen die je leest in ons magazine. Dat verdient een tuinfeestje, dachten we plots. Want hoewel het slashparent-team al weken met elkaar mailt en chat...elkaar kénnen - zoals in real life - deden we nog niet. Een perfecte reden voor een get together en wat fijne face to face babbels. shitty party

Het shitty party dinner -concept

Goed plan, zo'n feest. Maar naast de bergen werk, kinderen en andere activiteiten, ook nog eens een feestje organiseren voor 20 man!? Euh, ik denk het niet.  Thank god voor de bloggers die het shitty dinner-concept bedachten. In 't kort: de bedoeling van zo'n shitty dinner is dat je niet perfect moet zijn. Bon, bij zoiets heb je meteen onze aandacht. Punt van zo'n shitty dinner is dat we met z'n allen doorgaans zo graag een ultra-perfect feest willen geven. Zo graag, dat we uiteindelijk geen feest geven. Ah, neen, want falen is geen optie. Maar voor perfectie had Maison Slash helaas even geen tijd (en let's face it, ook geen geld), dus enter: het shitty party slashparent dinner. shitty partyElke slashparent kwam lekker bezweet recht van zijn/haar werk en bracht zelf iets mee om te eten en te drinken. Liefst iets - zo luidde de opdracht - dat weinig moeite of inspanning kostte. Het was heerlijk! En relaxed, ook niet onbelangrijk!

Gemakkelijk gaat ook

Nu horen wij jou van hieruit hardop denken: "jaja, shitty... mijn g@t. Die foto's en setting zien er keisjiek uit".  Dat klopt! We zijn gewoon erg slim geweest. Het feestje hielden we op een locatie waarvan we op voorhand al wisten dat het er gezellig was (danku slashparent Stefanie!!). We sleepten ook nog een Kewlox-kast naar buiten die de setting helemaal af maakte. Want na het shitty party-concept, ook thank god voor de Kewlox-meubels. We hebben het er op Maison Slash al een paar keer over gehad, maar wij zijn oprechte fans! Je kan met die kasten écht alle kanten uit. (lees hier hoe we een  hoogslaper bouwden of hoe een kringloop-exemplaar een eye-catcher werd in zijn tweede leven). De meubels zijn niet zwaar, en echt o-ver-al handig in te zetten. Het vraagt alleen wat creatief denken. Voor dit gezellige buitenfeest bijvoorbeeld gebruikten we een kast met deuren in Frost. Hup een lampje erin en we hadden meteen een gezellige hoek. De aankleding was dus in no time gereed. collage 2 Maison Slash party En zelfs het weer deed niet moeilijk. De lang zwoele avond zorgde voor onvergetelijke momenten samen. En kijk eens hoe schoon met dat lampke in de kast! Shitty? Dat was het zeker niet. Het was wél een avond gevuld met fijne ontmoetingen en dankbaarheid voor al die enthousiaste slashparents! Dankjewel team! collage maison slasj feest Wil jij ook schrijven voor Maison Slash? Stuur ons gewoon een mailtje op alloallo@maisonslash.be met de boodschap: Maison Slash zkt slashparents.  Dankjewel aan Kewlox om ons feestje te steunen. Lees hier alles rond ons advertentiebeleid.