Ouders en kinderen in matching outfits, geef toe, het is een ding. En ook gewoon über schattig en super cool. Doorgaans zijn de moeders stylist van dienst, en stemmen ze de kleren van hun kinderen op hun eigen adult outfit af. Maar wat als jouw kind het zelf voor het zeggen had? Doe mee aan de 'Maxi-Me'-wedstrijd van kledingmerk Lily-Balou en laat jouw kind jullie matching outfits bepalen!
Matching kleding voor ouders en kinderen doet al even het trend-alarm stevig loeien. Zeker toen ook Beyoncé en dochter Blue Ivy vorig jaar aan het twinnen sloegen, het internet ging wild! Door je kleding af te stemmen op elkaar bevestig je aan de buitenwereld jullie unieke liefdesband. Jullie vormen als het ware een "unbreakable team". Wie wil dat niet. 

Twinning is winning!

Dat is meteen de reden waarom het Belgisch kinderkleding label Lily-Balou dit zomerseizoen op de kar van 'twinning is winning' springt. (En òòk: het merk mag dit jaar al 10 kaarsen uitblazen. Hoerakes!) Daarom, niet alleen kinderen van 0 tot 12 jaar mogen shinen in de vrolijke prints en heerlijk zachte stoffen, deze zomer is ook de eer aan de moeders. 
De zomercollectie is helemaal maxi en mini-gewijs op elkaar afgestemd zodat je kan matchen met je kinderen zonder er identiek uit te zien. Fris en fruitig, ruitjes en strepen of bloemen en beestjes, welk thema past het best bij jouw gezin? 

Maxi-Me-wedstrijd 

Stop met hyperventileren, want de keuzestress hoeft niet meer bij jou te liggen. In onze Maxi-Me-wedstrijd bepalen de kinderen welke outfit jullie dragen. Gedaan met mini-jij's van jezelf te creëren, we draaien de wereld even op z'n kop.  

Want wat als jouw kind het voor het zeggen had in jouw kleerkast? Je zou versteld staan van de stylisten-skills van je zoon of dochter. Die kinderen hebben wel degelijk een fashion-mening dat gehoord moet worden, niet? 

Hoe deelnemen?

Deelnemen doe je door als de bliksem naar onze Facebookpagina te surfen. Want daar gebeurt het allemaal. Daar tag je een vriend(in)/ slashparent met wie je dit avontuur wilt aangaan. De winnaars worden gekozen aan de hand van het creatiefste antwoord. Overtuig ons! Is jouw kind een styling wonder? Of heeft jouw kast dringend een kritische kind-oog nodig? Of misschien wil je je collega slashparent wel gewoon complimenten geven over haar/zijn stijl? Het kan allemaal! (*)

Worden jij en kind (en dus ook vriend(in) & kind die je hebt getagd) uitgekozen, dan nodigen we jullie met vier uit om samen de zomercollectie van Lily-Balou te ontdekken. Dat wordt plezant want de kinderen hebben het voor het zeggen, en beslissen en stylen. Alle vier gaan jullie uiteindelijk met een ervaring rijker en geweldige matching outfits (per ouder/kind) naar huis. Van deze uitstap maken we trouwens de grappigste en schattigste video ever die we je achteraf ook bezorgen. (**)

Wat zit je hier nog te lezen? Je moest al op onze Facebook-pagina zijn!

*(Met een maximum van 2 volwassen winnaars & 2 kinderen)**(Deze video kan ook door Lily-Balou gebruikt worden voor promotionele doeleinden)