Ojookes, het normale ritme van alledag zal er de komende weken wel lichtelijk anders uitzien. Hoera misschien, want effe geen gepuzzel en gerij voor school, hobby's en feestjes, maar aroeh heel erg zeker, want dat wordt hier van heel wat omdenken om de pijs en vree te bewaren de volgende 50400 minuten. Structuur kan wat helpen, want zonder dat is je huis binnen de kortste keren niet gevuld met corona maar wel met een uitbraak van tantrums. So we come with our superheldencape en een mondmaskertje to you to bring de 5WekenTotPasenDagplanning! 

Alle gekheid op een stokje, maar de kinderen kunnen niet naar school, jij werkt maar beter thuis, dus we voelen allemaal de ene bui al tegen de andere hangen. Zijn we nog maar net van Ciara, Dennis en Jorge verlost, ... het zou in menig huishouden ook wel eens aardig kunnen gaan stormen als je de godganse dag op elkaars lippen zit. Al doen we dat momenteel maar beter niet letterlijk!  

Om voor iedereen de rust in en de haren op het hoofd te bewaren, is het een goed idee om elke dag een planning op te stellen. Samen eten, samen spelen, samen lummelen, samen werken of ook niet of in shiften, of whatever... En omdat je misschien niet meteen weet hoe er een te maken, of je hebt geen lat in de buurt om rechte lijnen te trekken, of je zegt: "Ik zal dat wel eens doen", en ondertussen zijn we alweer kerst en zolang gaat dat spel hier toch niet duren, hebben wij er eentje gemaakt voor jullie. Direct downloadbaar, direct afdrukbaar, direct invulbaar. Dag en bedankt!