Om stresskes eind deze maand te voorkomen, maakten wij voor jullie dit DIY juf- en meesterbedankcadeau. Om de juf of meester van uw kinders in de bloemen te zetten, maar dan op een originele manier. Dus geen uren aanschuiven bij de bloemist of vrede nemen met het laatste half verwelkte boeketje aan de kassa in de supermarkt, maar gewoon sit back and relax terwijl je kinders deze bloementak in elkaar knutselen. Want een cadeau van jezelf is gewoon keiveel meer waard!

Want ja, we know, op 't einde van elk schooljaar is 't opnieuw een hele struggle om een origineel bedankingscadeautje voor de juffen en meesters te vinden. En, most important, na die hele struggle en eindeloze zoektocht zetten we onze kinders op hun laatste schooldag toch voor de schoolpoort af met een fles champagne of een doos pralinekes in hun handen. We. Got. Stuff. To. Do. Maar dat neemt niet weg dat die kanjers van leerkrachten na alweer een kakjaar een bedanking en een gigantisch applaus verdienen. Dus grab your kinders en hun kleine knutselpollekes, hier komt ons stappenplan! Alle benodigdheden zijn super simpel te vinden bij AVA - we hebben er zelfs linkskes achter gezet!

Wathebjenodig?

Oedoededa?

Stap 1: Bloemetjes maken

Teken bloemetjes en blaadjes op de rubbervellen met een potlood en knip ze daarna uit. Maak in het midden van de bloemetjes een klein gaatje. Hou de kleine rondjes die je uit de bloemen knipt bij.

Stap 2: Versier de bloemen

Kleef met de alleslijm de kleine rondjes die je uit de bloemetjes knipte op de bloemen, om ze te versieren.

Stap 3: Bloemetjes op de takken

Steek je bloemetjes op de kleine vertakkingen van de tak.

Stap 4: Fimobolletjes maken

Scheur kleine stukjes fimo af en rol er bolletjes mee. Steek de bolletjes op de vertakkingen waar je net bloemetjes op prikte.

Stap 5: Blaadjes kleven

Doe een beetje alleslijm op de blaadjes die je uitknipte, en kleef ze tussen de bloemetjes door op de tak.


Et voila, self made bloemen klaar als bedanking voor alle steun van juf/meester in dit kakjaar. Goeie vakantie iedereen!