Hoe het zover is kunnen komen dat slijm-maken al meer dan twee jaar een serieuze hype is? Absoluut geen idee. Wat we wel weten is dat onze kinderen verschrikkelijk blij worden met telkens een nieuw recept. Ontdek hier hoe je het enige echte glow-in-the-dark-halloween-slijm maakt!

Was jij afgelopen weekend op de Family Rave Party? Dan heb je met je eigen ogen kunnen zien hoe echt àlle kinderen compleet los gingen in het slijmlab van onze partner Hema. Helemaal handig zou zijn om het recept en stappenplan van dit glow-in-the-dark-slijm te krijgen, toch? Aha! Want straks is het halloween. Daar hoort sowieso griezelig slijm bij! 

Je leest het goed. Breng de slime game op een ander niveau en voeg in: glow in the dark verf en wiggle oogjes. Hallo spooky slijm!

csxX5KvolmyGyGaEljDxFdzBgDgcoKuW8jl4BzhI.jpeg

WATHEBJENODIG?

  • 1 potje doorzichtige Hema kinderlijm
  • 2 x een hand gevuld met scheerschuim ter grootte van een tennisbal
  • 15 ml lenzenvloeistof 
  • Glow in the dark verf (enkele druppels)
  • Wiebel-oogjes

lXF7BbsK2lMgJAoFcm5ZU1xy3afi8yqhITCncqwi.jpeg

HOEMAAKJEDA?

  1. Meng de kinderlijm met het scheerschuim
  2. Voeg de druppels glow in the dark-verf toe. Hoe meer druppels, hoe intenser het resultaat
  3. Voeg de lenzenvloeistof toe. Het doel van de lenzenvloeistof is om het slijm glibberig te maken. Als je voelt dat het slijm nog niet de juiste consistentie heeft kan je nog wat lenzenvloeistof toevoegen. Wel opletten dat je niet te veel toevoegt anders 'breekt' het slijm.
  4. Blijven mengen en dan kan de pret beginnen. 
  5. De oogjes maken de grappige creatuurtjes af!

Dit artikel kwam er in samenwerking met onze Family Rave Party-sponsor Hema. We publiceren hier enkel merken die bij ons/jullie passen, en waarin we zelf geloven. Je zal ons nooit horen zeggen dat iets gezond is als we daar niet zeker van zijn. Of dat iets plezant is, als dat niet zo is. We vertellen geen onzin. Beloofd. Hoe wij tegenover advertenties staat, lees je hier.