Wij willen gewoon onze heerlijke wollen truien aantrekken als het kouder wordt. En liefst zonder gaten en/of vlekken. De beschadigde exemplaren droegen we met wat schaamte. Tot nu. Een tijd geleden lieten we ons oog vallen op een Woolfiller kit die het stoppen van kleren meteen de 21ste eeuw in katapulteert. Was ons dat een game changer. Wij worden heel enthousiast van oude technieken in een nieuwe jas, en de Woolfiller past in dat rijtje. Het is kinderlijk eenvoudig, letterlijk.  Wij gingen voor wat nineties-vormen, geïnspireerd door deze oude Benetton trui die nog in onze kast lag. Lees verder onder de foto's.

woolfiller / stoppen Hoe ga je tewerk?

  • Zoek een oude trui die aan herstelling toe is
  • Neem Woolfiller met kleur naar keuze
  • Herstel de trui simpelweg door met het prikkertje de wol in het gaatje te prikken

Tip: kies in het begin een simpel rondje als figuur om de techniek onder de knie te krijgen. Eenmaal als dat het geval is, kan je eender welke figuur aan.  woolfiller / stoppenwoolfiller / stoppen Allez hup, controleer NU jouw winterkleding en die van jouw kinderen op gaten/vlekken,  en herstel ze zodat je op tijd bent want... Winter is coming.

gwen duboisSlashparent Gwen Dubois (35) heeft een dochter van 5 / werkt als freelance schoonmaakster (geen kuisvrouw) / speelt in 2- en 3D / en bakt als iedereen slaapt. Ze kent de Marseillaise vanbuiten, plant een roadtrip om luidkeels mee te zingen (Westlife! Solange! The Lumineers!…), is verliefd op steden met een B (Brussel/Brighton/Berlijn) en maakt graag iets nieuws van oude dingen. Die nieuwe dingen vind je op haar eigen website of op haar instagram.