Het was breed aangekondigd en er werd massaal op ingeschreven: onze #parentfriendly surfvakantie samen met BoardX. Vorige week trokken Anne en ikzelf een weekje mee richting Atlantische kust, en we namen mee: een stapel goodiebags en twee extra babysitters voor een extra touch of parent friendliness. Of je iets wonderbaarlijks hebt gemist? Oordeel zelf!

Een weekje golfsurfen op family camp in Frankrijk? Dat moest je ons geen twee keer vragen! En jou blijkbaar ook niet. Best wat gezinnen volgden onze oproep en boekten deze zomer alvast een surfweek bij BoardX. Slimme beslissing, weten wij nu al. Want vorige week gingen Anne en ik en onze gezinnen alvast een weekje mee om te proeven. We leerden er zeer fijne mensen/slashparents kennen, we deden van soirée rosé (meermaals), en we stonden ook enkele keren recht op onze surfplank (ik vind dat ik dat hier ook efkes mag vermelden :-))

Super super #parentfriendly

Zo'n family camp van BoardX is - we hebben het getest- al bijzonder #parentfriendly. De gezinnen daar doen van living apart together en de kinders hebben genoeg andere kinders om te ravotten en desnoods aan bendevorming te doen. Vervelen zit er niet in (ik ken niemand die ook maar één boek heeft uitgelezen), want je leeft op het ritme van een kamp (nostalgie olé olé) maar zonder dat het verstikkend aanvoelt. Ontbijten met elke dag een verrassingske, surfen en de wind in je haren, beachlife, yoga, rondcrossen op de deelfietsen, een avondactiviteitje indien gewenst en heel veel aperookes. Ook niet onbelangrijk: het eten is er lekker, beste Vlaming. 
Babysitters en goodiebags

Voor alle slashparents die nog aan het wachten zijn op hun weekje surfvakantie, indien je met onze code geboekt hebt dan ben je een lucky persoontje. Want er ligt dan nog een heuse goodiebag op jou te wachten (met dank aan Brantano, Mooimakers, Corine de Farme, en Kriket!) Vraag er zeker naar. 


En ook een dikke dankjewel aan ons geweldig duo babysitters: Mirte en Louise! Zij reisden de afgelopen dedicated Maison Slash-week mee als sitters voor kindjes jonger dan 4 jaar. Vanaf 4 is er namelijk ook animatie vanuit het BoardX-team zodat je als slashparent wel degelijk rustig kan surfen of yoga'en. Het babysitteam was alvast een succes! Laat zeker aan ons of via BoardX weten of er nog vraag is naar surfvakanties met opvang voor jongere kinderen. Wie weet - maybe- zetten we dan volgend jaar een nieuwe samenwerking op. 


Bon, wij zijn intussen thuis met een postkamp-gevoel. Het zijn dan geen adressen meer die uitgewisseld worden met het oog op een langdurige pennenvriendschap, maar wel toegang tot whatsappgroepen en instagramaccounts (oh ja, kinderen én ouders). Happy Holiday!