YES! We mogen terug op vakantie! Het was dan misschien wel gezellig, die qualitytime met ons gezin, maar na zoveel weken thuis zitten, snakt iedereen naar vrijheid en bewegingsruimte. Met andere woorden: zon, zee en strand! Na groot succes vorige zomer, doet Maison Slash opnieuw een extra #parentfriendly surfvakantie samen met BoardX! Waarom het wiel opnieuw uitvinden als het al goed draait? En deze keer is er niet keuze uit één, maar twee  (hoera!!) weken waarop we een babysitter meesturen. Er snel bij zijn, is vooral aan jou de boodschap! En no worries, 't is allemaal coronaveilig!

Please, play it again sam

Best wat gezinnen vroegen ons of we please please opnieuw een surfvakantie zouden organiseren. Omdat ze vorig jaar al een andere vakantie geboekt hadden. Of omdat ze samen met ons een geweldige week hadden beleefd en dit in 2020 nog eens wilden overdoen. Of omdat ze van vrienden van vrienden hadden gehoord dat zo'n #parentfriendly surfvakantie echt wel een gerief is tijdens de zomer. 

En wie zijn wij om dat tegen te spreken! Want onze surfvakantie in Montavilet op Pine Beach Paradise bij Bordeaux was ge-wel-dig!! Bekijk hier gerust nog eens ons fotoverslag!


Kleine recap

Het family camp van BoardX is - we hebben het getest- al bijzonder #parentfriendly. Het surfcamp ligt op 500 meter van de oceaan, heeft massa's ravotruimte voor je kinders, een skateramp, een yogaruimte en een laidback bar. De gezinnen daar doen van living apart together en de kinders hebben genoeg andere kinders om te ravotten en desnoods aan bendevorming te doen. Vervelen zit er niet in, want je leeft op het ritme van een kamp (nostalgie olé olé), maar zonder dat het verstikkend aanvoelt. Ontbijten met elke dag een verrassingske, surfen en de wind in je haren, beachlife, yoga, rondcrossen op de deelfietsen, een avondactiviteitje indien gewenst en heel veel aperookes. Ook niet onbelangrijk: het eten is er lekker, beste Vlaming.

Montalivet zelf  is trouwens een gezellig stadje vol barretjes, restaurants en surfshops. Dat allemaal in het hart van de Médoc, tussen de wijngaarden, bossen en de Atlantische Oceaan. Smelten, toch? 


Extra large #parentfriendly

Toegegeven, de family surfvakanties van BoardX zijn sowieso al #parentfriendly. Niet alleen is het surfcamp waar we verblijven één groot ravot-terrein. Maar ook wanneer jij surflessen of yogalessen neemt, of gewoon tijd voor jezelf wilt, zijn er toffe animatoren voorzien voor je kinderen vanaf 4 jaar. 
En nét daar maakt Maison Slash dus even het verschil tijdens onze twee extra large #parentfriendly weken. Wij zwieren er namelijk nog 2 extra babysits bovenop die op kleinere kindjes kunnen passen. Free of charge, maar wel op voorhand te reserveren en volgens beschikbaarheid. 
Nog een 'frequently asked question': surflessen kunnen kinderen pas starten vanaf 8 jaar. Maar het is niet omdat er geen lessen voorzien zijn voor jongere kinderen dat je hen niet een eerste surfervaring kan geven. Samen op de plank in de oceaan. Dat noemen wij nu echt eens 'bounden'. 


NIET ÉÉN MAAR TWEE MAISON SLASH- WEKEN

Onze BoardX/Maison Slash-weken vallen van 4 juli tem 11 juli, en van 22 aug tem 29 aug. En nu even opletten: boek met onze code MAISONSLASH20, want enkel dan heb je recht op extra babysitdiensten. Gebruik deze code eigenlijk sowieso, want dan ligt er ter plekke voor jou een geweldig KAK-boek van ons klaar. Treuzel niet, want vol is vol!


Maison Slashers Leen en Hadewig (en gezinnen) komen trouwens mee op reis en zorgen er sowieso voor dat alles vlekkeloos verloopt. Zij kijken alvast uit naar de sunset rosé die Anne en ik meermaals gevierd hebben afgelopen vakantie. Hahaha aanrader!

Heb je nog twijfels of vragen? Lees dan alvast deze zalig uitgebreide FAQ-pagina. Vind je je antwoord nòg niet, stuur dan gewoon een mailtje naar alloallo@maisonslash.be!

Hoppa, boeken maar!

Maak je keuze hieronder en vergeet de code MaisonSlash20 niet te gebruiken!

CAMPING RESORTS 2020
WEEK 2 (za 4 juli - za 11 juli)
WEEK 9 (za 22 aug - za 29 aug) 

TIPI RESORT 2020
WEEK 2 (za 4 juli - za 11 juli) 
WEEK 9 (za 22 aug - za 29 aug)  

Wens je met BoardX op surfvakantie te gaan tijdens een àndere week dan de Maison Slash-weken? Dat kan zeker, maar ook dàn gebruik je best onze code MAISONSLASH20, en ontvang je een geweldig Kak-boek :-)