Waarschijnlijk heb je het al eens overwogen, of uitgeprobeerd: samen met een paar bevriende gezinnen op vakantie naar de zon, of met drie generaties samen op skivakantie? Het plan? Lekker wandelen in de bergen, splashen in het zwembad of op latten de berg afsuizen! De kinders die samen spelen, en het ouder volk kan ’s avonds verbroederen rond een fles wijn oder schnaps. The life, weet ge wel? Klinkt idyllisch?

Tot je beseft - oh shit – heel die meute moet ook drie keer per dag eten. Dat wilt zeggen: ofwel heel veel boodschappen doen en potten uitwassen, ofwel je kreupel zoeken naar kindvriendelijke restaurants. “Ja hallo, wij willen reserveren voor 16 personen vanavond. Gaat dat?”  Bovendien heeft iedereen nog eens zijn eigen agenda. En een nanny hebben jullie niet mee! Voor je het weet, is die vakantie niets anders dan wassen en plassen en op de kleine fokkers van uw schoonbroer passen. 

Intersoc baby!

Als we nu eens zeiden dat er betaalbare vakantieformules bestaan die al die praktische zorgen wegnemen? Dankzij Intersoc kunnen kleine, maar ook grote groepen friends and family samen op congé trekken naar verschillende bestemmingen in Zwitserland en Tsjechië. Het eten, de uitstapjes, het vervoer en zelfs de opvang van de kinderen: allemaal in de sjakosj dankzij de Intersoc formule! Komaan, Maison Slash, tell me more.

Bikke bikke bik!

Aangezien we jullie al wat kennen, beginnen we met het belangrijkste eerst: het eten! Op de Intersoc vakanties steekt heel de groep gewoon drie keer per dag de voeten onder tafel, want jullie kunnen allemaal lekker kiezen van het buffet. Dat wilt zeggen: snel bediend en iedereen vindt wel iets naar zijn meug, ook de vegetariërs en de hardcore moeilijke eters (ja, uw kind daar!). Er bestaat ook een mogelijkheid om een picknick voor overdag mee te nemen, en eens een barbecue mee te pikken. En in de namiddag 'ijsjeus'! Zet dus maar al een knopke open, nonkeltje.

Natur und cultur

Als je met een hele groep op reis bent, kunnen de interesses al eens uiteenlopen. De ene wilt mountainbiken, de andere wil ter kaap'ren varen op een bergmeer. Of toch liever een bezoekje aan de stad? Laat het duidelijk zijn, bij Intersoc doen jullie allemaal wat jullie willen. Er alleen op uit met de familie of vrienden? Prima! Maar weet dat er dus op elke locatie ook georganiseerde uitstappen zijn.

Hebben de kinderen geen zin om mee te gaan? Geen probleem, er moet niemand achterblijven om te babysitten. De kindjes die niet willen hiken, skiën of whatever doen, gaan chillen in de kinderclub. Op voorhand inschrijven is niet nodig! ’s Avonds kunnen de kinderen trouwens nog naar een leuke kinderfilm en show kijken en daarna beddewaarts. Dankzij een schoentjesdienst (een soort babysitdienst voor slapende kinders) kunnen de volwassenen beneden aan de bar nog iets drinken (in de schnaps vliegen dus).

Wa gaat dat kosten?

Dat hangt natuurlijk allemaal af van welke periode jullie op reis willen, en naar welke locatie. Ga zeker eens een kijkje nemen op de website, en je zal ontdekken dat de prijzen super schappelijk zijn. En weet dat het voor kinderen goedkoper is, en de kleintjes in sommige periodes zelfs helemaal gratis meekunnen (lees hier alles over de oekkievakanties). Ook handig als je met een groep op reis bent, geen gehannes ter plaatse of achteraf over het onderling verdelen van de rekeningen, want alle financiële shit is gewoon al op voorhand geregeld door de all-in formule. Helemaal overtuigd? Wel waar wachten jullie dan nog op?  Naar de website van Intersoc en bekijk jullie mogelijkheden. Straks niks dan plezier!

Voor dit artikel werkte Maison Slash samen met Intersoc. We publiceren hier enkel merken die bij ons/jullie passen, en waarin we zelf geloven. Je zal ons nooit horen zeggen dat iets gezond is als we daar niet zeker van zijn. Of dat iets plezant is, als dat niet zo is. We vertellen geen onzin. Beloofd. Hoe wij tegenover advertenties staat, lees je hier.