Whoaaaa! Zo blij om mee te delen dat Maison Slash deze zomer op surfvakantie gaat in Frankrijk. En weet je wat: jouw gezin kan mee! We organiseren samen met BoardX een extra #parentfriendly surfweek! Met yoga, babysits, animatoren, lekker eten en keiveel gelijkgezinde avontuurlijke gezinnen. Dat gaat zooooo plezant zijn! (En niet eens zo duur)

Als je ons zou vragen hoe onze ideale zomervakantie er bij benadering uitziet, dan zeggen we: "veel avontuur, heerlijke buitenlucht, de zon op je gezicht, genieten samen met gezin, massa's beweging, uitbundige lachbuien, maar ook veel rust, heerlijke knuffelmomenten, lekker eten, een glas gekoelde wijn, tijd voor jezelf, slaap (!)...

Tell me more

If you can dream it, you can do it, zei Walt Disney al. Daarom organiseren we de eerste week van de zomer (vanaf 29/6) een extra #parentfriendly surfweek samen met BoardX. Dat is een touroperator uit Leuven en dé nummer 1 in België op vlak van surfreizen. Ja, ook voor gezinnen! Steeds meer zelfs!

UJBi4SBjs6fCjpLwgkA5Jssws19gNpCTxA5GqFQt.jpeg

6dSr18zs0rwiuVaTPDLtgRjPr3mz6GpVLVK4W7kM.jpeg

MTGTqtAZ6htHSDeHTnlWA74ywQ8JW1OTB8Z3hFUK.jpegEMx9rq1fBYDvE2oUIYQasvQmM89En51oBVMH7VI9.jpeg

Hun surfcamp Montavilet op Pine Beach Paradise bij Bordeaux, Frankrijk ziet er alvast ge-wel-dig uit!!  Het ligt op 500 meter van de oceaan, heeft massa's ravotruimte voor je kinders, een skateramp, een yogaruimte en een laidback bar. Montalivet zelf  is trouwens een gezellig stadje vol barretjes, restaurants en surfshops. Dat allemaal in het hart van de Médoc, tussen de wijngaarden, bossen en de Atlantische Oceaan. Smelten, toch? 

2maJKUwsEyIwZQPK2X61tT32o9LtjcpDhpCQsEFX.jpeg

44v9x7NbG8sIumY0cv0tcXLtVfoNyh0xAz7HSv4P.jpegLUMVHxXtectHYILzv2aH75O7PzTFxjaCLm1ezPyy.jpegzQU88gkuwCq8lGl29LmqyQJUqsw2j1ukmOHYiGVB.jpeg

Ah, een camping ofwa?

Als je een surfboy of -babe wilt zijn, hoort een buitenleven en bijbehorende coupe de soleil er natuurlijk bij! Maar no worries! Er zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden. Je kan uiteraard je eigen tent of camper meebrengen en dan krijg je een ruim perceel van 30 m2 toegewezen. (** update: de kampeerplaatsen zijn allemaal al weg. Maar tipi's zijn er nog meer dan genoeg! Snel zijn is de boodschap!)

Of, je kan kiezen om een tipitent te huren, een heerlijk ruime tent met échte bedden voor de ouders en eventueel plek voor de matrasjes voor de kinderen. Je kan je kinders ook hun eigen kampeeravontuur laten beleven, en kiezen voor een extra ‘kiddie tipi’ die vlak naast de grote tipi zal staan.
Of of of, je gaat gewoon voor Luxe Lodge, een ruime, comfortabele en gezellig ingerichte chalet-tent met twee slaapkamers.

FoHtYfhyuo9TLsLfrwrJjOXKamNvSkT4dheVcFnx.jpegDe binnenkant van een tipi.

EJT87AQcDLSTQFdUPTTmpC6GslBd2MDpBWVDyctG.jpegZo zien de luxe-lodges eruit

rdyds19RQ6nzKfbAYXleFgn2XFy99H98QNaxR1Yz.jpeg

Extra #parentfriendly!

Toegegeven, de family surfvakanties van BoardX zijn sowieso al #parentfriendly. Niet alleen is het surfcamp waar we verblijven één groot ravot-terrein. Maar ook wanneer jij surflessen of yogalessen neemt, of gewoon tijd voor jezelf wilt, zijn er toffe (en als ik de foto's mag geloven ook knappe :-)) animatoren voorzien voor je kinderen. 

Jouw volgende vraag is nu: vanaf welke leeftijd is deze vakantie dan tof? Awel, in 't kort, voor iedereen. Surflessen kunnen kinderen pas starten vanaf 8 jaar. Maar het is niet omdat er geen lessen voorzien zijn voor jongere kinderen dat je hen niet een eerste surfervaring kan geven. Samen op de plank in de oceaan. Dat noemen wij nu echt eens 'bounden'. 

De vaste BoardX-animatoren voorzien activiteiten voor kinderen vanaf 4 jaar. En Maison Slash zwiert er nog 2 extra babysits bovenop die op kleinere kindjes kunnen passen. Free of charge, maar wel op voorhand te reserveren en te plannen!

1wLpGqxBrnO0vD9iEekMUAfoqiTysdpAgTZO2cnQ.jpeg

PdfvydVC31GtKRIe6xUzL5gWcyUpWG1sRhX4EySJ.jpeg

Fgdwqr98THBNiKTEpvmkb9ARzvB7uhVHlscfPDxm.jpeg

4yJH0PfyqlsgrsNZB06izSgIYCHolpkApQi3OYEp.jpeg

oG3TJwxomLB6tVBnN2jngseuevX66Cen4J5lyCUY.jpeg

IulPjCePRP4Bq2k9tga4HjqXk0tLg3FizMTuI9Xu.jpeg2TBc3XrkBTgZRiW2HrDheTXXzTu3aFueLsSXTASN.jpeg

Niet eens zo duur

Oeveelkostadanallemaal, horen we je van ver denken? Zot weinig eigenlijk. Alles hangt uiteraard af van wat je kiest. Maar laten we zeggen dat je voor minder dan 800 euro een week met een gezin van 4 op family surfreis kan!

(** update: Bovenstaande prijs is berekend op basis van kampeerplaats met eigen tent of camper. Maar die plaatsen zijn allemaal al volboekt tijdens onze Maison Slash-week. Maar tipi's zijn er nog meer dan genoeg! Snel zijn is de boodschap!)

Hierin zit je kampplaats inbegrepen met eigen tent of camper**, ook alle activiteiten zoals yoga, of animatie voor de kinderen (maar exclusief de surflessen), een heerlijk ontbijt elke ochtend, gebruik van surfmateriaal en wetsuits, gebruik van fietsen... Top toch?!

Slimmer is wel om half pension te boeken. Want naar het schijnt is het eten heerlijk (er is ook gedacht aan de vegetariërs, jeej!). Helemaal mind peace zen jow. Volwassenen betalen voor half pension 109 euro/pp, kinderen 65 euro pp.

kGeGKt0836st6HNw6HZ5fkmA9yVsIttZx4zZmKCD.jpegiQhLbNRu8E76EATJYGC8lWy0dBnVRSgidGSHWZPw.jpeg

WWUnWgC700C9Fu2OLro9z5k1BDyvEIleYnpvFMXd.jpeg

En dan heb je nog surflessen die je al dan niet kan kiezen. En uiteraard kan je nog upgraden qua logeermogelijkheden. Alles lees je daarover op de website van BoardX. 

Maar dus niet duur he!

Kom met ons mee!

Dus, kom gewoon met ons mee op vakantie op zaterdag 29 juni. Want ik heb het nog niet eens gehad over de "sunset rosé". Jep, dat is wat jij denkt. 

Boeken doe je via deze link. Gebruik bij je boeking zeker de actiecode: maisonslash19. Wie deze code gebruikt (ook voor andere weken van de vakantie), krijgt trouwens een geweldige Maison Slash goodiebag!

Wij zouden niet twijfelen! (En wie dat wel nog zou doen, lees alvast deze zalig uitgebreide FAQ-pagina. Vind je je antwoord nòg niet, stuur dan gewoon een mailtje naar alloallo@maisonslash.be!)