Je hebt zin in een luxe en chill vakantie, maar je wilt je kinderen niet zomaar parkeren? Familiehotels waar je kinderen écht welkom zijn, vind je helaas niet wijdverspreid. Maar dankzij een geweldig toeval hebben we net wel een pareltje ontdekt: Martinhal in Portugal. 

Wie onze social media volgt had al willen merken dat Maison Slash het 3 dagen uithing in Portugal. We waren namelijk uitgenodigd op een wereldwijd familiecongres georganiseerd door de hotelgroep Martinhal. Ons verblijf was één fijne rollercoaster!

Time is money

Omdat Anne en ik bijzonder fan zijn van tijdsoptimalisatie, missen we soms wel eens een detail hier en daar. Zoals waar onze auto geparkeerd staat. Of waar we effectief naartoe gaan. Dat gebeurde ook zo tijdens onze recente trip naar Cascais in Portugal. Brainless inchecken, de chauffeur van de transfertaxi zonder vragen volgen, onderweg werken werken werken.. om dan aan te komen in een onverwachte oase. 

nQgwIUIxMInc7ao1WQTVSq9ye4OdC0ugZNRZzWkp.jpeg

SQlPJnejg3Ddryfc83vScPfUB7FuMWRk5lvduvwB.jpeg

e8xncLUE9uBDR9479lfdfCS1YB4ieLdfnLVjbTAA.jpeg


Verrassend #parentfriendly 

Wow...dit resort in Cascais, naast Lissabon is helemaal gemaakt op maat van families. Niet zo van 'parkeer je kinderen hier maar in de kidsclub'. Kinderen zijn hier écht gelijkwaardige gasten. En ouders moeten hier de mindpeace krijgen die ze keihard nodig hebben na al dat geslash. 

Om maar te zeggen: de kinderen zijn hier toegelaten in de spa. Jep, een massage met zoon of dochter, het kan. Zelfs een manicure. Al is het vooral de hele beleving van het hotel dat het zo #parentfriendly maakt. Kinderen mogen hier kinderen zijn. Ouders mogen vooral zichzelf zijn. 

5X1ljDqVlCQprAcXsnWiXjMMnpHeGLSTNl8Vb3Zh.jpeg

TmdA3SwfUtLc8HHdwJQ9UJBoNYMmTTbo5N8Jxdir.jpeg

Aa0Jityb6uPoyptKhvjD8eesofizeJeCsH7Y3AUe.jpeg

Parents have a cappuccino with the foam still on it

"Parents have a cappuccino with the foam still on it", dat is zowat waar Martinhal voor staat. We get it. Hier mag je alles loslaten én kan je toch genieten van je waardevolle family time. Want er is natùùrlijk ook een kidsclub voor de momenten dat jij even met rust gelaten wilt worden. Maar evengoed staan er groente-en fruitpapjes op de room service-kaart. Luiers vergeten? Die moet je zelfs niet inpakken, want aanwezig. Speelgoed? Check. Babysit 's avonds? Dubbelcheck. 

We loooove Portugal

De mensen van Martinhal hebben een hart voor Portugal want intussen zijn er al 4 van deze familiehotels geopend, waaronder ééntje in centrum Lissabon. Wij delen de liefde voor dit land. Want net zoals we bij aankomst overvallen werden door de splendeur van het hotel, vielen we tijdens ons last-minute-beslist fietstochtje bijna van ons zadel door de grootsheid en pracht van de natuur en de oceaan. 

jzrrr7fFDlKBxv3ZQOpp4WOsPOUwuY7zZS6eKofT.jpeg

QEq8UksgxRAkBWNeJBn79mJ2TVXw2guTY5WeSkEc.jpeg


Wij komen terug

Wij komen met plezier nog eens terug! (Al was het maar om onze eigen #parentfriendly visie over de wereld te geven tijdens een volgend congres). 

Ook zin gekregen? Alle info vind je terug op deze website!